Hoe zorg je ervoor dat jouw werkplek eruit springt?

  • Flex
  • Comments Off

Een goede werkplek begint natuurlijk met een fijne basis. Een ergonomische bureaustoel, een goed bureau dat perfect is afgestemd op jouw lichaam en natuurlijk voldoende licht. Je kunt hierbij kiezen voor natuurlijk daglicht dat vanuit een dakraam of via ruiten binnenkomt, maar ook is het raadzaam om verlichting aan te brengen. Verder is het handig om te kiezen voor een groot werkblad, dat je vervolgens niet te vol moet zetten. Rust op je werkplek zorgt voor rust in je hoofd. Op die manier kun je je veel beter concentreren en krijg je je werk sneller gedaan. Wil je jouw eigen werkplek nog fijner maken? Dan zijn er verschillende manieren om dat voor elkaar te krijgen.

Sfeervol inrichten

Uiteraard is het fijn om van je werkplek een gezellige ruimte te maken. Het liefst voer je dan ook je eigen sfeer door. Heb je een kantoor aan huis? Dan wordt dit natuurlijk nog gemakkelijker. Je kunt een mooi bureau bestellen in jouw favoriete woonstijl en kunt de ruimte schilderen in je meest geliefde kleuren. Daarnaast kun je de ruimte aankleden met strakke of juist artistiek vormgegeven accessoires. Verder is het een goed idee om een plant in je thuiskantoor te zetten. Deze zorgt niet alleen voor een fijne sfeer, maar geeft ook nog eens veel zuurstof af.

Prachtig licht

Sommige mensen gaan vooral voor een ingetogen sfeer in hun woning en voeren dit ook door in hun thuiskantoor. Anderen geven juist de voorkeur aan opvallende accenten. Behoor jij nu tot de laatste categorie? Dan kun je voor je kantoor aan huis een mooi neon bord laten maken. Laat bijvoorbeeld een ontwerp maken met een persoonlijke motivatie of een spreuk die je inspireert. Overigens is neonverlichting ook ideaal voor op kantoor. De ruimte waar je samen met je collega’s aan het werk bent, is de ideale plek om een bedrijfsmotto of het logo van de zaak aan de muur te hangen. Ook hier is neon letters laten maken een goed idee, omdat de boodschap zo nog meer opvalt.

Neon op maat

Neonverlichting van nu is trouwens veel duurzamer en milieuvriendelijker dan ouderwets neonlicht. Er worden geen schadelijke stoffen aan toegevoegd en de hedendaagse neonlichten werken op led. Standaard is de verlichting voornamelijk geschikt voor gebruik binnenshuis, maar je kunt natuurlijk ook weerbestendige neonverlichting laten maken. Qua formaten en kleuren is er ontzettend veel mogelijk. Je kunt dus eenvoudig en helemaal vrijblijvend een offerte op maat aanvragen bij een specialist in neonverlichting. Plaats je vervolgens een bestelling? Dan wordt deze vaak al binnen één à twee weken geleverd!

Previous «
Next »